Over Mistyva

Welkom op de vernieuwde website van Mistyva Beauty Care.

Ons Assortiment bestaat uit: Diverse saloninrichting, Apparatuur, Schoonheidsproducten, Pedicure producten, Pedicure instrumenten, Harsproducten, Manicure producten, Disposables en nog veel meer. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Elke maand wordt ons assortiment wel uitgebreid.
U bent welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom te Eijsden (gelegen nabij Maastricht) en het volledige assortiment te bekijken. Ons bedrijf is gevestigd op industrieterrein de zoerbeemden dichtbij de A2 tussen Maastricht en Luik (België) en is hierdoor goed bereikbaar.
Zowel de startende als de gevestigde schoonheidsspecialiste kan bij ons terecht voor de benodigde producten/apparatuur. Ook studenten zijn bij ons van harte welkom !! !! !! !!

Mochten wij iets niet in ons assortiment hebben dat u zoekt, dan graag dit aan ons doorgeven (telefonisch of per mail) en wij zullen kijken of we aan dit specifieke product kunnen komen. Indien u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Veel plezier met het bekijken van onze website.

Met vriendelijke groet,

Het Mistyva team