Ionthophorese apparaat

139,00

Artikelnummer: Beau-0002 Categorie:

Ionthophorese apparaat (Nieuw in ons assortiment)

Iontophorese is een behandelmethode waarbij door gelijkstroom de natuurlijke barrière van de menselijke huid wordt doorbroken om de werkstoffen in diepere huidlagen “binnen te loodsen”.

Het insluizen van producten in diepere huidlagen heeft verschillende effecten. Het activeert de celstofwisseling en bevordert de bloedcirculatie. Dit bevordert het regeneratievermogen van de huid. Een verbetering van het huidbeeld is al na enkele regelmatige behandelingen zichtbaar!Met iontophorese kan een hoge concentratie van werkstoffen diep de huid ingebracht worden. Als de werkstof op de huid is aangebracht zorgt het galvanische stroompje er voor dat het van de ene elektrode naar de andere wordt getrokken. Een iets simpelere voorstelling is het ‘magneet’principe: twee gelijke polen van een magneet stoten elkaar af. De gebruikte werkstoffen zijn positief of negatief geladen. Met een gelijke pool van het iontoforese apparaat worden de werkstoffen de huid ‘ingestoten’, op een dieper niveau dan met een masker of pakking mogelijk is.De insluizing van werkstoffen in de huid versterkt de werking van maskers en pakkingen aanzienlijk.

Het apparaat heeft een regelbare sterkte, de galvanische stroom wordt niet als stroom ervaren, maar voelt op bepaalde plaatsen van de huid licht prikkelend aan.

* 2 elektroden
* Met regelbare stroomsterkte

* Prijs Mistyva € 139.- excl. BTW

Gewicht 5 kg