Mondmaskers(50st) Kinderen

7,95

15 op voorraad

Medische mondkapjes voor kinderen, 14,5 x 9,5cm i.p.v. de gebruikelijke 17,5×9,5cm. Voor jongens en meisjes in de kleur zwart . Geschikt voor een leeftijd tussen 4 en 12 jaar. Type IIR mondmaskers voor eenmalig gebruik, comfortabel wegwerp mondkapjes, getest en CE gecertificeerd, conform EN 14683:2019.

QB mondmasker is een type IIR/2R mondkapje met CE-certificering. Het pakket bevat 50 mondkapjes, in een opbergdoosje die gemakkelijk gesloten kan worden, dit zorgt ervoor dat er geen vuil in de verpakking komt. Het mondkapje heeft een lage ademweerstand. Dit betekent dat het gemakkelijker is om door het masker te ademen, waardoor het comfortabel is om voor een langere periode aan te brengen, zoals op uw reis. Type IIR mondkapjes zijn goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen, openbaar vervoer en op luchthavens en scholen. Deze maskers zijn effectief in het filteren van de ingeademde en uitgeademde lucht.

De filtratie-niveaus van de maskers zijn volgens de aanbevelingen van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) Type II: bacterie filtrerings-effectivitiet > 98%.

Kenmerken:
50 x Type IIR/2R mondkapjes
Merk: QB
Kleur: Zwart
3-laags platte vorm
Buiten: dikke, waterdichte niet-geweven stof.
Midden 1: statisch absorberende smeltgeblazen stof.
Midden 2: antimicrobieel smeltgeblazen stof (nano-meter niveau)
Binnen: anti-allergeen, huidvriendelijke niet-geweven stof.
EN14683:2019+AC:2019
Gebruik van wegwerpmaskers / Mondkapjes 3-Laag – Type IIR/2R mondkapjes – 50 stuks
Was uw handen grondig voor het aanbrengen.
Breng het masker aan op de mond en neus
Vorm het neusstuk zodat het masker goed op het gezicht past
Vouw het masker zo uit dat het de kin volledig bedekt, zodat er geen ruimte tussen het masker ontstaat.